Benvinguts al Blog de la Societat Gastronòmica "ARNADI"
Avui, inaugurem aquest "blog" de la nostra Societat Gastronòmica. Espre que l'ompliu ambe ls vostres suggeriments i els vostres comentaris. L'adreça és http://societatarnadi.blogspot.com
La Societat Gastronómica Arnadí”de l’IES Mutxamel organitza una excursió i un dinar el dia 22 de novembre (dissabte) a Alcoi. El dinar el farem al Restaurant “Racò del Riuet” a Penàguila. L’espacialitat és “.Tardor de bolets.” Tenim com a guia a dues de les persones que millor coéixen la ciutat d’Alcoi, ens referim al escriptor de fama universal D. Francesc Gisbert i al expert d’art D. Rafael Enguix. No hem de perdre aquesta oportunitat de visitar una de les ciutats més emblemàtiques de la província.
MENÚ:
Entrantes. Champiñón relleno de trufa con abrigo de panceta ibérica. Terrina de foie con níscalos. Salteado de setas con pimientos asados y gambas. Crema de colmenillas con salteado de mollejas y cigalas.
Plato de carne. Timbal de magret de pato con lengua de vaca.
Plato de pescado. Codorniz en dos cocciones sobre lecho de mucosas
Postre. Helados de boletus en tempura con frutas del bosque
Vinos. Tinto Laudum. Blanco Laudum Chardoney.
PRECIO 36 €
Els interessats hauràn d’apuntar-se a la sala de professors abans del 14 de novembre (divendres) per tal de fer la reserva oportuna al restaurant,.
1 comentario:
La Societat Gastronómica Arnadí”de l’IES Mutxamel organitza una excursió i un dinar el dia 22 de novembre (dissabte) a Alcoi. El dinar el farem al Restaurant “Racò del Riuet” a Penàguila. L’espacialitat és “.Tardor de bolets.” Tenim com a guia a dues de les persones que millor coéixen la ciutat d’Alcoi, ens referim al escriptor de fama universal D. Francesc Gisbert i al expert d’art D. Rafael Enguix. No hem de perdre aquesta oportunitat de visitar una de les ciutats més emblemàtiques de la província.
MENÚ:
Entrantes. Champiñón relleno de trufa con abrigo de panceta ibérica. Terrina de foie con níscalos. Salteado de setas con pimientos asados y gambas. Crema de colmenillas con salteado de mollejas y cigalas.
Plato de carne. Timbal de magret de pato con lengua de vaca.
Plato de pescado. Codorniz en dos cocciones sobre lecho de mucosas
Postre. Helados de boletus en tempura con frutas del bosque
Vinos. Tinto Laudum. Blanco Laudum Chardoney.
PRECIO 36 €
Els interessats hauràn d’apuntar-se a la sala de professors abans del 14 de novembre (divendres) per tal de fer la reserva oportuna al restaurant,.
Publicar un comentario